Burç Uyumları ve Evcil Hayvanlarımız Akrep , Yay , Oğlak

AKREP (24Ekim - 22Kasım)

 

"Son derece korumacı ve fedakardır"

 

Bu burçta doğan evcil hayvanlar sizin için canını bile verebilir. Son derece korumacı ve fedakardır. Başka evcil hayvanların da bulunduğu bir eve daha yavruyken getirilmezse , onlara hatta evdeki çocuklara alışması ve onları kabullenmesi zor olacaktır. Bunun için özel bir eğitim vermeniz , açıklamalar yapmanız gerekebilir. Son derece güçlü sezgileri sayesinde kötü bir şey olacağını önceden hissedebilir ve sizi uyarmaya çalışabilir. Bekarsanız ve biriyle çıkmaya başladıysanız bunu da hissedecektir. Psişik güçleri sayesinde bu hayvanlar nerede olursa olsun evinin yolunu rahatlıkla bulacaktır. Adil olmak! Akrep burcunun en önemli özelliklerinden biridir. Kötü davranışları unutmaları ve güven duymaları çok zordur. Bu burcun hayvanları diğer hayvanları korkutabilir. Yüklü miktarda enerjileri vardır ve bunu harcayabilmek için bayağı koşmaları gerekir. Kavgaya meyilli hayvanlar oldukları için gözünüzün önünden ayırmayın. En iyi arkadaşınız, veya en kötü düşmanınız, ne olursa olsun, akrep hayvanlarıyla ilişkiler çok ateşlidir. En hafif kokunun bile izini sürebilirler.

 

 

 

 

YAY (23Kasım - 21Aralık)

 

"Kendi başına gezinmeyi çok sever"

 

Burcu Yay olan bir evcil hayvan sizin en iyi arkadaşınız olabilir. Ona güvenebilirsiniz. Sizinle kamp yapmaya gitmek, koşup oynamak için can atacaktır. Arabaya bindiğinde sanki dünyanın en mutlu hayvanı oymuş gibi davranır. Arkadaş canlısı bu sempatik ufaklık bir an asil bir şövalye gibiyken göz açıp kapayana kadar bir şarlatana dönüşebilir. Size her şekilde çok iyi bir yoldaş olacaktır. İzin verildiği zaman kendi başına gezinmeyi çok sever. Bu burcun hayvanlarını memnun etmek çok kolaydır. Dışarı çıkmayı severler, bu yüzden onları yeterince gezdirmeyi ihmal etmeyin. Akıllı hayvan olmalarına karşın , aşırı heyecanlı oldukları zaman unutkanlıkla karşılaşabilirler. Çok sevecen oldukları için ıslak öpücüklerle karşılanmaya alışın. Burcun yavru hayvanları enerji kaynağıdır. Büyüdükçe daha kontrollü, kaslı olurlar. Ateş grubuna dahil bu burcun hayvanları , ender şekilde kahraman ve şanslıdır. Çok iyi bir karaktere sahip bu hayvanlar , küçük oyunlarla sahiplerini şaşırtırlar.

 

 

 

 

OĞLAK (22Aralık - 20Ocak)

 

"Yavruyken kılı kırk yarar"

 

Yavruyken kılı kırk yaran bu hayvanlar , yaşlandıkça daha tasasız , keyfine düşkün olur. İdeal bir aile hayvanıdır. Her şeyin en iyisini ister ve özel yiyecekler , itinalı bakım gerektirir. Bu ufaklığın , uyumak için evdeki en konforlu yeri (bu sizin yeni aldığınız pahalı kanepeniz olsa bile) seçeceğinden ve misafirlerinizin geldiğinde onların ilgisini çekmeye çalışacağından hiç şüpheniz olmasın. Oğlak hayvanları daima genç kalır. Bu burcun hayvanları yaşlansalar da yavru köpek yada kedi gibi davranmaya meyillidir. Dayanıklılıkları saatlerce oyun oynamalarını sağlar. Çocuklar için ideal oyun arkadaşıdırlar. Bu hayvanları eğitirken sabırlı olun, yavaş öğrenen bir yapıları vardır. Zor görevlerden hoşlanmalarına rağmen, işi tamamlamaları uzun zaman alır. Uzun yürüyüşlerde hep geride kalırlar. İnatçı ve verilen emirlere karşı itaatsizdir.